..15 minuter senare

Hemma, Bursiljum, Svea rige, midnatt

Då ska vi se.

Min en och halv vecka hemma i byn börjar nu lida mot sitt slut, tanken är ikväll att boka en resa till sthlm torsdagmorgon för att sedan via en helg Oslo knata sig tillbaka till London och den sk vardagen.

Råkade några dagar innan jag skulle resa hem supa bort körkortet. Det bör tilläggas att orden "supa bort" inte behöver innefatta någon alkohol, utan kan som i det här fallet helt enkelt handla om att tappa bort något på ett klantigt sätt. Sedan märkte jag att mitt pass går ut i mars, att halebop stängt av mitt mobilnr samt att mitt svenska visa kort inte ville fungera lagom till att jag nått svenska mark. När jag sen åkte till Ume för att hälsa på Linnea i tisdags hade CSN tajmat perfekt och just på dagen skickat ett brev med inbetalningskrav och som spik i kistan fick jag sedan den löljigt höjda avgiften till Seko.

Detta har i sin tur medfört att mina dagar till viss del bestått av administrativt arbete. Tanken var även att jag under denna semester skulle styra upp ett sommarjobb samt komma underfund med vad jag ska studera till hösten. Det sistnämnda känns visserligen lite som att sikta mot skyarna med tanke på att jag snart haft fyra år på mig och ändå inte riktigt nått ända fram. Men i övrigt har jag lyckats rätt bra och jag känner nu att bitar börjar falla på plats (får t ex förhoppningsvis ett nytt pass imorn..)

Har även hunnit med att njuta av diverse ölande, diverse umgänge samt diverse fotboll. Har även uppskattat lugnet, naturen och allt det där andra som hör till. Ikväll blev det tom en äkta norrländsk vinterbastu med en äkta norrlands guld i handen. Tilläggas bör dock att stillheten känns lite mer tillfredställande efter att Lappvattsheden ärats med bredbandsuppkoppling i vinter.

Näe nu har jag gått in i väggen med min bloggkarriär, och tar en paus.Två saker jag lärt mig;

* Skriv kortare (kanske någon orkar sig igenom texten också)
* Läs igenom din egen text och kolla fel, hänger väldigt mycket ihop med punkt 1 (ska göra det nästa gång..)

 


Introduktion

Ja, så har jag då efter en tids projekterande gett mig ut för att skapa en egen dagbok (aka blogg) för

allmänhetens beskådning. Allmänheten i det här fallet kommer väl till största del bestå av nära och kära och möjligtvis någon annan enstaka stackare som råkat halka in.

Tanken är iaf att här ge någon slags uppdatering om mitt liv och världen i stort (hmpff), eller kanske snarare världen i smått och vad för slags tankar som för tillfället huserar inuti mitt huvud. Kommer jag senare ta steget fullt ut med mina skrivar planer dyker det kanske även upp nån slags "krönikahörn" också . Skulle sedan detta balla ur fullständigt kanske jag även försöker ordna någon egen slags design på sidan. Bör dock påpekas att det ligger en bit bort. För tillfället. Om jag skulle nå detta läge hoppas jag även att mitt bloggande fått sån pass respons att det lett till ekonomiskt oberoende. Till dess kör jag vidare med sponsorerna som blogg.se gett mig.

Kollar vi på lite mer närliggande, och realistiska, planer så innefattar dom en och annan bild.