Långkalsong på

Gjorde långkalsongspremiär kvällen och Giffarna till ära.  Men inte fick man nått tack för det. Istället visade IFK hur man demolerar ett annat lag och vann med hela 5-0. Fortsätter det såhär blir det nog inte mycket till allsvensk fotboll i Sundsvall nästa år. Gratis inträde till superettanmatcher låter inte alls lika kul.

Not much of a termos

Kan meddela att termosen inte höll måttet. För det första håller den inte värmen. För det andra läcker den. Inte mycket till termos alltså. 

Det är också det enda jag lyckas konstatera en söndag som denna. Lite tungt i huvudet efter att MVBK säsongsavslutade och  gästade Sundsvall med buller och brak igår.

Only by the night

Kings of Leons nya skiva är månadens tips. Kanske inte riktigt lika bra som den förra, men den har ändå snurrat friskt i dessa 23 m² senaste tiden.

Månadens köp kan i sin tur visa sig vara kaffetermosen jag köpte på myrorna för 12 kr idag. Förutsett att den klarar att hålla kaffet varmt då.

Frisk & svettig

Gjorde idag comeback på gym. En något utdragen och försenad comeback. Hamnade efter lite informationshämtning på friskis & svettis. Många av er förknippar säkert det med gamla gubbar och tanter som svettiga, med dålig taktkänsla grupptränar till taskig musik (Inte? Jag gör/gjorde det i alla fall).

Den fattiga studentens ekonomi fick helt enkelt avgöra. Ett terminskort där kostade ungefär som ett månadskort på andra ställen. Dessutom var gymet bra. Vilket antagligen kommer att visa sig i form av en ordentlig träningsvärk i morgon.

Come on up for the rising

Bytte alarmsignal på telefonen. Så hädanefter kommer jag att vakna till the Rising. Förhoppningsvis kan det ge guld i mun till morgonstunden. Och kanske ge ett leende på läpparna vid uppvaknandet. Det har man ju hört talas om.

Barca verkar kommit igång efter sin sega start. 1-6! Festival & Larsa Danielsson

Jaha ja, då har man flyttat till Sundsvall och därmed antagligen skaffat sig en anledning att göra ett återbesök deras gatufest. Den här gången dessutom slippa att tälta i en "skogsdunge" vid norra berget. Då väljer Skellefteå att flytta stadsfesten till samma helg eftersom det då är löning och man får sälja mer öl.
 
Kanske lika bra. Vet inte om gammkroppen skulle pallat två helger i rad ändå. När det sen väl drar ihop sig kommer man väl likförbannat att vara fast på något jobb.

Elitserien startade idag. Jag har varit och lyssnat på när tsunami-katastrofen Lars Danielsson pratade om mediedrev så jag missade Rögle hemma. Men ändå, får återigen påpeka att det känns tryggt med all sport som drar igång nu. Låt minusgraderna komma!

Ringrostig

Om nu bara den här bloggen hade haft ett mått att hålla, hade jag definitivt inte hållit det den senaste tiden. Tror däremot att det kan bli en liten stegring i dagsformen nu.

Nollningen är tillslut över. Jag tog starleten och stack t o m lite i förväg. Parkerade den i vintervila och har sen spenderat några sköna dagar i björkarnas stad. Halv sex i morse fick jag sen gå upp för  att hinna med Norrlandskust-bussen. Där kommer nog spenderas en del tid närmsta åren. Som tur var fick jag en bra start och jag tror vi kommer komma bra överens. Sov väldigt gott ändå fram till Härnösand då några kids valde att vara alldeles för morgonpigga och pratglada.

Har haft väldigt svårt för att få vattnet att rinna ur diskhon så idag plockade jag isär avloppet. Mycket riktigt visade det sig att där hade det inte rensats mycket sen huset byggdes. Vad det egentligen var som valt att boka bord och sedan stanna kvar vill jag inte veta. Men gott luktade det inte.

Nu blir det läsa en bok om intervjuteknik och sedan är det äntligen dags för Champions league start! För första gången på länge ser jag faktiskt fram emot hösten.  Sporterna drar igång på allvar och man kan ligga inne i värmen(?) med gott samvete. Med lite tur kanske även studierna kan få sig en skjuts av det.

Lite väl mycket dagbok av det här nu. Jag är lite ringrostig.

Det är ju där du bor ju del II

Första fem dagarnas boende:En släp med möbler och lite svett senare:
Ordning och reda?

Här har det inte hänt så mycket vilket beror på att det i övrigt hänt väldigt mycket. Stundtals för mycket.

Inspark, inläsning, flyttande, orientering i Sundsvall, försök att lära sig MacBooken varvat med lite funderingar på om man tagit sig vatten över huvudet genom att börja studera. Nu börjar det lugna ner sig lite och det har blivit lite ordning på saker & ting. 

Det känns skönt. Vilket i sin tur känns lite gammalt.