Ebbot goes snuskigt effektiv

Avverkade snabbt provet idag (eller I-learning som lite mer professionellt kallas), gjorde sedan snabbt stan och inhandlade både Tv-dosa och sladd.

Men till vilken nytta då? Eftersom vi än så länge bara har ett par nycklar är jag ändå utlåst från lägenheten och kan inte kolla vad för spännande vi har på kabel-tvn. Men Linnea slutar väl antagligen jobba nångång, och fram till dess hade jag turen att bli insläppt på Hauxthasen för friidrott och kaffe.

Ikväll blir en timmes bilfärd till Fredriksstad där Bajen spelar uefa-cup match. Petter har lovat leverera biljetter och förhoppningsvis även högklassig fotboll. Intressant.

Blev jag förvånad över hur kul det var att kolla "prylar" på Clas Ohlson. Som kille måste väl det vara ett av dom tydligaste tecknen att man börjar komma upp i ålder? Lite oroväckande faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Sofia

men hur får man tag på er egentligen? har försökt ringa på linneas svenska mobil, men det funkar förstås inte..! "nån" får gärna (hemskt gärna!) höra av dig med nr-upplysning! :) please! Ska faktiskt köpa en egen dator snart, men nu blire de vanliga snabb-surfandet, så ja kan inte skriva längre än typ så här! ok, Vi hörs va?! kramar på dig (er!)!

2007-09-02 @ 17:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback