Det ar fredagkvall..

..och sjalv har jag jobbat min sista dag pa HMV. Kanslan ar helt i sin ordning, bade skont och lite markligt. 

Nu blir det pubbande som uppladdning for utstadningen av lagenheten i helgen, och gar allt enligt planerna befinner jag mig i New York nasta vecka vid denna tid..

Har aven bokat hemresa till Sverige den 22a maj, blir nog ett par dagar i Sthlm om det finns nagon dar som vill umgas med mig.

Tankte inte bli langrandigare an sahar, eftersom jag nu befinner mig i Apple affaren och dom mest troligt kommer att vilja ha min dator snart..

En bild sager mer an tusen ord


Mellan två helger

Time flies och Percy måste snart dra. Har varit fullt upp senaste tiden, så jag har inte blivit senaste veckornas bloggare. Förra helgen hade vi som sagt besök av våra kära Gardemoen vänner. En helg som innehöll mycket sol, parkhäng och även en liten öl då och då emellanåt. Kul var det iaf och fort gick det. Visade sig även att "gästspelarna" Filip & Fredrik (Dan & Jakop, man stavar alltid Jakop med p va?) var ett par kula prickar.

I helgen är det Sammes syster (och alltså min kusin) samt Pekens tur att kolla in Londons temp och även denna helg verkar ha goda förutsättningar för att bli lyckad. Blev just uppväckta av hyresagenten som skulle visa lägenheten och blev förundrad över hur många människor, och skor, vi rymde i lägenheten.

Nu bär det av till Craven Cottage för Fulham - Blackburn och sen ikväll blir det utgång med Norsken, Tysken & Bosniern (a k a Sammes jobb, där Samme blev castad som norsken eftersom dom andra två rollerna redan var tagna).

Jag har även en tredagars helg, vilket förövrigt inte hänt sen Sundsvall brann, och när jag återgår till jobbet på tisdag är det bara femdagar kvar. Vilket känns både skönt och lite konstigt.

Mellan helgerna hann vi ju även med att se Dylan smyga omkring på scenen som ett spöke och förutom att presentera bandet inte säga ett ord. Riktigt kul!

Must get boring, being so flash

Har ar det varmt, i princip sommar och det har jag inga som helst klagomal pa. Kan med latthet ta att varat rum blir bastu varje morgon. Har legat i Hampstead Heath, solat och varit bakis idag. Valdigt uppfriskande!

Borjade gardagskvallen med pizza och ol i Hyde park efter jobbet och sedan var det  "utflyttningsfest" for den beryktade vaxjobon Chuck Jansson som lamnar London pa tisdag  (att han inte var med pa sjalva festen, utan dok upp sen raknas val som en petitess).

Har aven sagt upp mig fran jobbet nu. Jobbar manaden ut och sen blir det lite semestrar har och dar, innan det blir Svedala nagongang i slutet pa Maj. Kan bli en trip till Skottland i i maj om ekonomin, klockan och Linnea tillater, vilket skulle vara skitkul.

 ..Kings of Leon nya skiva har forresten blivit stark kandidat till arets basta album sa har langt, blir nog ett kop nar jag hittat igen spenderarbyxorna.

Pa aterseende!


A hard days ledighet

Har idag varit ratt pa alerten med diverse saker i motsatts till hur dom lediga dagarna i vanliga fall brukar se ut. Stadat, betalat diverse rakningar (min privatekonomi och london gar inte ihop, 4 dagar efter loning och redan en mindre kris), forsokt lirka lite skatteaterbaring samt avverkat diverse sk internet saker som hogskoleansokan. Korde pa ett vinnande(?) koncept och knapade ihop en likadan ansokan som ifjol. Kommer jag in sa blir det journalist i Sundsvall till hosten (med dom vanliga forbehallningarna), och har sedan lite historielarar-utbildningar  spritt over Sverige som backup. Men det ar ju annu ett tag kvar till hosten, och eftersom man anda hunnit vara med nagra ganger vet man ju att mycket kan handa.

For att aterupphalla nan slags ledighetstatus sa har jag aven hunnit se fyra avsnitt 24 imorse. Sasong tva av 24 och nu borjar det dra ihop sig, bl a har en kille vid namn Isberg(!) gett sig in i handlingen.

.."Forbehallningarna", finns det ordet forresten?

Blev ett visst firande i sondags trots mandagsjobb, men det var man ju vard. Nu blir det en Harcourt paus, atminstone fram till nasta sondag da "Swedens finest" spelar.

Har aven,efter lite turer fram och tillbaka, mest troligt tankt saga upp fran slutet av April, sa det blir helledigt i Maj och sa man hinner med lite semester i London efter Amerika-aventyret. Har helt enkelt kommit fram till att livet som halvfattig turist ar det som passar mig bast.

Kvalseriefrossa!

-Live från Harcourt-

Då sitter man här igen. Och även om man aldrig riktigt trodde det ,så såg det ju trots allt  ett tag i fredags ut som man skulle slippa..

Det känns absolut inte tryggt att det hela ska avgöras, och framförallt inte att det ska göras i Ängelholm mot storheter som krater-Kenny och Brett the hit man Harkins..

Att kvalserien slutar om drygt två timmar betyder, oavsett resultat så betyder ju iaf att man inte behöver vara på Harcourt riktigt lika ofta vilket kan vara positivt om inte annat för ekonomin och den alllmänna hälsan. 

Tillägg; Brett är tydligen skadad. Alltid nåt.