Bossen & Bossen

Tony Soprano: Where the fuck have you been? You're late! 
Christopher Moltisanti: Sorry, the highway was jammed with broken heroes on a last-chance power drive. 

Ville till Umeå - Bajsade på polisen

Kanske har jag blivit arbetsskadad innan jag ens kommit nära arbetslivet. Men visst är det en lysande rubrik!?

Och nej, även om dom skulle tagit fel på ålder så har texten ingenting med mig att göra.

Björn Gustavsson

Jag tror jag förstår marknadsföringstanken. Men om man släpper sina samlade alster under namnet "ett livsverk" vid 22 års-ålder hur följer man då upp det?

Drar man sig tillbaka eller börjar man fila på sitt andra livsverk? 

Motivationen måste ju ändå på något sätt tryta. Och väljer han alternativ nummer två kan det ju lätt tänkas bli ännu en vända i den där insprungna väggen.



 

Fortsatta framgångar i postlådan

Hade egentligen tänkt åka till Sthlm redan i kväll men lät min orutin lysa igenom på Tradera i morse. Plan B var att se lite hockey med sopcast men viljan att visa Skell verkar inte finnas. Efter en heldag på skolan lockar inte studielitteraturen överhuvudtaget (det hade den väl inte gjort ändå, men det är ändå en sak som bör göras).

Fick istället glädja åt att min nybeställda prenumeration på café anlände idag och kan agera tidsfördriv i någon timme åtminstone. Sen ska jag gå på packningen.. och kanske dammsugningen.

Som nyinskriven sundsvallsbo fick jag även  nycklarna till staden med tillhörande erbjudande om en gratistårta på Ica. Världen skulle vara en bättre plats om posten bjöd på denna glädje varje dag.

London

I januari smäller det, ett kärt återbesök till the big smoke. Dricka guiness, njuta av livet och säkert trängas en del på Oxford street också.

Väskan är redan packad som Plura skulle ha sagt. Riktigt så är det inte, och vore den det så ligger Sthlm i helgen närmare till hands. Biljetten är åtminstone bokad, och tiden har ju en tendens att gå fort.

Ett framsteg?

Fick idag mitt första nummer av facktidningen Journalisten. Känns som det kan vara en milstolpe i karriären.




Genialt

Vet inte om jag är hopplöst sent ute, men upptäckte nyss Genius-verktyget i iTunes. Att vilja ha en playlist men sakna motivation att faktiskt göra den är inte längre något problem.Ett Genius-klick på It´s the nightime med Josh Rouse gav mig detta. Inte särskilt kreativt. Men roligt.



Väldigt mycket av samma artist visserligen. Men även Genius kanske får idétorka..

Dom kallar oss artister

Såg ett avsnitt Marit Bergman nyss och ett halvt Håkan för nån vecka sen. Enkelt men kul koncept med mycket musik. Public service i min mening. Tror det finns på Svt-play också..

Jävla blogg

Spelar FM istället.

Oh bama

Kaffet satt ovanligt bra när jag lyckades sega mig upp i morse.

En tanke som fastnade under natten:
Varför ställer man upp i ett presidentval när man är 72 år? Storhetsvansinne?  Hoppas verkligen att jag vid den åldern har mindre ambitioner, och nöjer mig med att sitta på altanen, dricka whisky och lyssna på.. säg jazz.


Lurad

Har fallit för det här med svensk-amerikansk valvaka. Vet inte varför (antagligen lurad, jefla massmedier), men det känns som en bra anledning att inte sova i natt. En annan bra anledning är att jag är ledig i morgon.

Har även fallit för det här med glögg (det gjorde jag visserligen för flera år sedan, men nytt år - ny kula ). Fick under min weekend i Umeå pröva årets smak och blåbär visade sig vara bra skit. Början på november kanske är lite för tidigt, särskilt om det ska den här trenden ska hålla sig i december ut. Men det är ju i sådana fall systembolagets fel, jag gör ju bara som dom.

Så vad det blir i kväll kanske de kloka redan räknat ut. Ni andra får fundera ett tag till eller släppa det och gå vidare.