En helg som till största del höll sig i dur, men tyvärr slutade med dubbla nederlag

Glasögon


En rent ut sagt bedrövlig söndag fotbollsmässigt. Om det bara inte varit för att man ändå lyckades få upp nåt slags hopp där när Real låg under, Barca hade lekstuga och Rut blev skadad. Men, cabron Madrid lyckades ändå förstöra kvällen tillslut. Vi hade också dessförinnan trots 2 ggr ledning åkt på en snöplig 2-3 förlust mot bärsan allstars. Kuken ballen Mjövallen som man säger. Nu får det vara slut på dessa sk hedersamma uddamålsförluster!

I övrigt var helgen väldigt lyckad. Lite, som det så snyggt beskrevs, nintendo/våld-musik lockade undertecknad till Pinkerton i fredags. Var dessutom med största sannolikhet sista förfesten hos Matacz innan han lämnar A-torp. Bira, Buzz och även lite nostalgi tror jag. Har trots allt blivit en och annan öl i den läggan.
 
I lördags bjöd Eve på födelsedagsfest i deras stuga. Även det en kul kväll som slutade med något som liknade ett rekordförsök i grenen "rymmas på en bastuflotte". Hann dessutom med säsongens första buremål däremellan. Mmm. Kladdigt men inte alls trist.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback