Skilda vägar

Har gjort slut med gymet. Eller snarare var det dom som inte ville gå vidare med mig. Kanske t o m kan säga att det var ett ömsesidigt beslut. Dom var inne på att binda sig för en längre tid, medan jag bara var villig att ta en månad i taget. Men det blev i slutändan ett för högt pris att betala..

Så nu går vi skilda vägar. Har ändå aldrig haft mycket till övers för mörka gymlokaler under sommaren när solen skiner. Kanske bäst för båda att det blev som  det blev.

Vi säger adjö till hantlar och skivstänger.
Och skål och välkommen till löparskor och intervaller i Frognerparken.

Löpning kombinerat med nån form av Paolo Robertos femton-minuter-om-dagen blir träningsdosen närmaste tiden. Kan vara bra om det ska bli nån fotboll i sommar. Testade flåset med lite fotboll på lunchen idag och det visade sig inte hålla 90-minuters standard.

Barca ikväll igen. Det finns ett litet hopp nånstans men jag är i grunden pessimistiskt inställd. Nåväl, bara hoppa in i 400 bahts matchtröjan och hålla i tummarna.


Kommentarer
Postat av: kimpers

Vadå adjö till hantlar och stänger?? fattar inte riktigt hur du kan ta ett sånt beslut nu när det är kvar cirka en månad kvar till beachen. Det är ju nu man ska vässa till pecsen och bygga till det sista på armarna!! synd det där med barca förresten... haha,
nja eller inte!! viva united!

peace


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback