Utan boende i Pha-Ngang

Efter ca ett dygn pa flyg, bat och buss nadde vi i forrgar Koh Pha-Ngang. Tyvarr kom vi dit i samband med fullmoon da on ar fullpackad. Trist nog hade vi aven haft detta lite pa kann, men trottheten (kan val skylla pa den) gjorde att vi kopte lite grisen i sacken och tankte "vafan, det loser sig alltid". Visst gjorde det ocksa det men det var i grevens tid och efter alltfor lang promenad.

Kan sakert beratta hela historien nangang over ett par pilsner, men om vi sammanfattar det sa var vi pa vag till piren for att  att invanta en morgonbat darifran da slumpen/turen gav oss ett hotellrum. Da hade vi i princip overallt fatt hora "everwhere full" och bl a blivit erbjudna sova i ett internetcafe och pa nan typ av wettexdukar.

Morgonen efer lamnade vi doch fullmoonparty-on och begav oss till Koh Tao for att mota upp Samme och Hannah. Solen skiner, olen ar kall och gubben i manen, han ar full.

Kommentarer
Postat av: Lena Björklund

Hej på er!
Vad är det man brukar säga, det är inte målet utan färden som är mödan värt!!! Jag vet inte om ni håller med om detta just nu men jag ser fran Sammes resedagbok att ni hunnit ta igen er lite. Visste inte att Edward var med.....Ha det så skönt ser fram emot lite bilder. Kramar till dig och Linnea( och övriga i sällskapet förståss)från mor och far

2008-02-22 @ 18:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback