Weekend i lilla London

Är tillbaka i Oslo och sängen efter en livad, blåsig och hektisk helg i Göteborg.

Hockeyn gick inte över någon förväntan och och det känns som att kontokortet gick lite väl mycket under lördan (har inte vågat kika på kontot än) men i det stora hela blev det en rätt lyckat weekend.

Ante hade en väldigt bruten handled men ställde upp bra ändå. Som tack för husrum o s v fick han en diskning.

Upptäckte mig själv med att bli lite irriterad över Frölundas försöka att ha NHL-inramning på matchen. Hockey ska ju vara passion, kultur och ..hockey. Den här kommersiella delen med reklam istället för musik i avbrotten, "kyssar" i publiken och matchens tre stjärnor (vad är det fel på matchen s lirare?) är ju bara blaj. Näe, låt den plastiga biten stanna på andra sidan atlanten och ta vara på dom bra delarna istället. Får erkänna att stämmningen i hallen (förlåt arenan) var riktigt bra däremot, iaf i tredje perioden när Frölunda började vinna.

Nu ska jag ge mig ut på transfermarknaden i FM. Har just lämnat Liverpool för nypromotade Leeds efter sex framgångsrika säsonger, som avslutades med en trippel. Stora fördelen med FM istället för poker som tidsfördriv är att där blir det i slutet oftast vinst istället för tvärtom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback