Reflektioner i EM och semesterns bakvatten

Efter att först ha anlänt till ett soligt Skeå för några veckor sedan och sedan lämnat det i samma skick har jag nu återkommit till ett soligt Oslo. Däremellan däremot kan ingen påstå att vi hade särskilt tur med vädret.

Nu var det inte bara vädret som var uppåt väggarna utan även bensinpriset, FRA med mera med mera. Kändes som att mycket var galet men tyvärr inte han som kanske behövt det mest.
 
Lars Lagerbäck var nämligen precis lika tråkig som vanligt. Kan vi inte bara gå in i ett mästerskap - tuta och köra- kanske förlora 0-5, 0-5 och 0-5, kanske springa ändå till en semi eller t o m final. Försöka åtminstone. Glömma "mest landskamper ska spela"-principen och "vi har gjort det bra som tagit oss hit"-inställningen. För en gångs skull slippa ett hedersamt uttåg ur en turnering.
 
Kanske så att folk börjar sakna den goda tiden när Sverige tryggt spelade sig igenom en turnering utan att skämma ut sig. Kanske för att visa att kan Ryssland och Turkiet dansa ett EM-slutspel kan fan vi också. Folket är trött på Lasse och Lasse är nog rätt trött själv också.

Till sist, grattis Spanien! Om nu bara Norwegian kunde flyga i tid någon gång hade jag även hunnit se första halvlek.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback