"Bajset förblir inget annat än bajs"

Såga folk vid fotknölarna brukar det ju heta, men den här sågningen är t o m under fotknölarna jäms med fotsulan. Har aldrig gillat Skugges gap själv heller så dettta var kul läsning. http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/annaekelund/article2474506.ab.


Läste aftonbladet på vägen hem från jobbet igår (kan hittas vi gate 46 efter 18 nångång) och hittade även denna, i det lilla, stora intervjun med Simon Bank, http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/hockeyvm2008/article2475784.ab  Ju mer se och hör det blivit av kvällstidningarna desto mer negativ bild har jag fått av dem, men här fick bilden iaf ett litet uppsving.

Nu vankas sjuttonde maj. Ska bli spännande och se vad som egentligen gäller. Tror jag följer sedan till landet jag kommit och stänger bloggen över storhelgen. Är ju lite si pch så med vilka öppningstider som gäller här och man vill ju inte gärna stöta sig för mycket under självaste nationaldagen. Dagen före(!) pingst t ex stängde ölförsäljningen kl 15 istället för 18 som vanligt, medans resten av affären var öppen. Känns som ett påhitt enbart för att göra folk förbannade. Vill åtminstone gärna tro att detta inte accepterats i Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback